Alle Folders

Zomeraanbieding 2024

Verschijningsdatum: 1 april 2024


Mark Elchardus

Mark Elchardus

Mark Elchardus (1946) doceerde sociologie aan de Brown University in de Verenigde Staten en de Vrije Universiteit Brussel. Hij was actief in het middenveld en schreef talrijke wetenschappelijke artikels en boeken. Momenteel is hij columnist bij De Morgen.
Meer over Mark Elchardus
Albrecht De Preter

Albrecht De Preter

Albrecht De Preter (1994) studeerde theologie en filosofie en is verantwoordelijk voor de publiekswerking van de Antwerpse kathedraal.
Meer over Albrecht De Preter
Guido Vanheeswijck

Guido Vanheeswijck

Guido Vanheeswijck (1955) is emeritus hoogleraar aan de Universiteit Antwerpen en de KU Leuven. Hij is redacteur van Streven. Vrijplaats en columnist voor Tertio. Recent publiceerde hij Onbeminde gelovigen (2019) en Tegendraadse beschouwingen (2022). Dat laatste kreeg de prijs voor het spirituele boek.
Meer over Guido Vanheeswijck
rudi massart

Rudi Massart

Rudi Massart (1964) is publicist. Met Jonathan Trigg publiceerde hij eerder 'Vlaamse jongens, Duits front' (2021).
Meer over Rudi Massart
jonathan trigg

Jonathan Trigg

Jonathan Trigg (1970) is een voormalig Brits legerkapitein en een vermaard militair historicus. Hij schreef verscheidene boeken over de SS, waaronder de bestsellers Oostfronters (2014) en Het testament van de Vlaamse Waffen-SS (2017). 
Meer over Jonathan Trigg
Jens Detollenaere auteursfoto

Jens Detollenaere

Jens Detollenaere (1988) doctoreerde in de gezondheidswetenschappen en werkt als expert Health Services Research bij het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg. In 2020 was hij halvefinalist in Bake Off Vlaanderen.
Meer over Jens Detollenaere
Axel De Wolf

Axel De Wolf

Axel De Wolf (1990) is het pseudoniem van een jongeman die op zijn twintigste gigolo werd en gedurende vijf jaar tientallen vrouwen de avond van hun leven bezorgde. In 2015 stapte hij uit het wereldje. Ondertussen is hij consultant en heeft hij zelf de liefde van zijn leven gevonden.
Meer over Axel De Wolf
walter de donder

Walter De Donder

Walter De Donder (1961) is in Vlaanderen en Nederland bekend als gekke burgemeester van Samson en als de sprookjesachtige kabouter Plop. Een unieke levensloop van bakkersgast tot burgemeester van Affligem. Van niemand tot iemand. Zijn drijfveer: doe vandaag beter dan gisteren.
Meer over Walter De Donder
Amory Gillot kleur vierkant

Amory Gillot

Amory Gillot (1995) neemt managementfuncties op in jonge bedrijven en toont een diepgaande fascinatie voor de menselijke conditie. Hij engageert zich actief in het maatschappelijke discours door het belang van verantwoordelijkheid opnieuw aan de orde te stellen, onder meer in de denktank Stichting Merito. Samen hosten ze de populaire podcast Discours met de Boys.
Meer over Amory Gillot
Arno Steenackers

Arno Steenackers

Arno Steenackers (1995) behaalde een bachelor communicatie. Gefascineerd door storytelling en de veelzijdige overdracht van boodschappen met een nadruk op het menselijk element, levert hij een bijdrage als casting director in film, tv en reclame. Samen met Amory Gillot host hij de podcast 'Discours met de Boys'. 
Meer over Arno Steenackers

Blijf op de hoogte