Hoe kan ik iets verdienen aan verwijzingen?

Bent u of zijn uw leden, klanten, relaties, medewerkers ook op zoek naar goede ideeën? Ligt u ook wakker van de debatten in onze samenleving, en hun kwaliteit? Ertsberg wil het debat voeden en voeren door stemmen en pennen aan het woord te laten die ertoe doen. En misschien wil u die wel delen, promoten of te koop aanbieden aan uw relaties?

Hoe u dat doet? In uw tijdschrift, op uw bedrijfssite, op de blog van uw vereniging, in uw nieuwsbrief staat u misschien weleens stil bij een boek of een auteur van Ertsberg. Onze auteurs publiceren immers ook in de meest diverse media. U voegt dan een gepersonaliseerde link toe naar de webwinkel van Ertsberg. Met een paar clicks kan uw relatie dan het boek kopen, dat hij of zij dan een of twee dagen later op de deurmat vindt. Een mooie service die u uw relaties biedt, en die zullen zich dat zeker herinneren.

Bovendien zit er ook iets voor u in! Met elke aankoop bij Ertsberg vanuit uw kanaal, verdient u of uw vereniging er ook iets aan! Registreer uw onderneming of vereniging vandaag nog als ‘geaffilieerde van Ertsberg’ en ontvang 9% op de verkoop van Ertsberg boeken via uw aangepaste link op uw kanaal.

Zo slaan we de handen in elkaar. Zo helpt u boeiende gedachten en scherpe meningen te verspreiden. Zo verrijkt u het debat.