Onze getalenteerde auteurs zijn nu ook beschikbaar voor lezingen!

In samenwerking met Koortzz, een gerenommeerd sprekers- en artiestenbureau, bieden wij onze auteurs aan als sprekers op uw evenement.

Onze auteurs brengen een breed scala aan onderwerpen en ideeën die bijdragen aan het maatschappelijk debat. Of u nu geïnteresseerd bent in culturele thema’s, wetenschap, politiek, of persoonlijke verhalen, onze auteurs bieden inzichten en verhalen die uw evenement zullen verrijken. Het uitnodigen van een auteur biedt het publiek de kans op een persoonlijke interactie. Bezoekers kunnen vragen stellen en directe feedback krijgen, wat een verrijkende ervaring is die verder gaat dan het lezen van een boek.

Auteurs kunnen diepgaande inzichten bieden in de thema’s en onderwerpen van hun boeken. Ze delen vaak achtergrondverhalen, onderzoekservaringen en persoonlijke anekdotes die niet in het boek staan. Onze auteurs kunnen hun presentatie aanpassen aan de interesses en behoeften van het publiek. Dit zorgt voor een relevante en boeiende ervaring die aansluit bij de doelgroep. Evenementen met auteurs trekken vaak een publiek dat geïnteresseerd is in literatuur, cultuur, en de onderwerpen van het boek. Dit biedt uitstekende netwerkmogelijkheden voor uw bezoekers.

De Ertsberg auteurs komen vaak uit diverse achtergronden en hebben unieke perspectieven. Hun lezingen kunnen nieuwe inzichten en standpunten aanbieden die het publiek uitdagen om op een andere manier over bepaalde onderwerpen na te denken.

Meer info op de website van Koortzz.