Alle Folders

Zomeraanbieding 2022

Verschijningsdatum: 1 april 2022


Pinar Akbas

Pinar Akbas

Pinar Akbas (1980) woont en werkt als verpleegkundige in Hasselt. Haar enige ambitie in het leven is verhalen absorberen en navertellen. Ze vindt rust in de kalme chaos van haar eigen wereld in haar appartement in Hasselt.
Meer over Pinar Akbas
Eric Corijn

Eric Corijn

Eric Corijn (1947) is cultuurfilosoof en sociaal wetenschapper. Hij is hoogleraar Stadsstudies aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij publiceerde onder meer Collaboratie in Vlaanderen. Vergeten en vergeven? en Wereldvreemd in Vlaanderen: bakens voor een progressieve politiek
Meer over Eric Corijn
Siegfried Bracke

Siegfried Bracke

Siegfried Bracke (1953) was dertig jaar journalist. Hij zetelde in de Kamer van Volksvertegenwoordigers voor N-VA en was vijf jaar lang voorzitter van diezelfde Kamer. Vandaag is hij schrijver, columnist, opiniemaker. Op Doorbraak.be is hij een van de meest gelezen auteurs.
Meer over Siegfried Bracke
Bert De Munck

Bert De Munck

Bert De Munck (1967) is hoogleraar geschiedenis aan de Universiteit Antwerpen. Hij doet onderzoek op het kruispunt van sociale geschiedenis en geschiedenis van de kennis.
Meer over Bert De Munck

Andreas Stynen

Andreas Stynen is (cultuur)historicus en docent erfgoedstudies aan de KU Leuven.
Meer over Andreas Stynen

Gerrit Verhoeven

Gerrit Verhoeven is (cultuur)historicus en docent erfgoedstudies aan de Universiteit Antwerpen. Hij is ook wetenschappelijk medewerker aan de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis in Brussel.
Meer over Gerrit Verhoeven
Kas Swerts

Kas Swerts

Kas Swerts (1991) is onderzoeker aan het advn|archief voor nationale bewegingen, en postdoctoraal onderzoeker aan het Centre for Political History (UAntwerpen). Zijn onderzoek focust voornamelijk op comparatieve en transnationale studies van nationale bewegingen in Europa en Noord-Amerika in de 19de en 20ste eeuw.
Meer over Kas Swerts
Paul Pelckmans

Paul Pelckmans

Paul Pelckmans is emeritus gewoon hoogleraar Franse en Algemene Literatuur aan de Universiteit Antwerpen. Hij doet literair-antropologisch onderzoek over fictieliteratuur en egodocumenten uit de vroege moderniteit.
Meer over Paul Pelckmans
Jan Van Hemelen

Jan Van Hemelen

Jan Van Hemelen is fiscaal advocaat bij Tuerlinckx Tax Lawyers en bijzonder vertrouwd met de achterliggende technologie en de werking van de verschillende cryptomunten. Hij behaalde het certificaat 'Blockchain auditing', wat hem tot de perfecte gids in de cryptofiscaliteit maakt.
Meer over Jan Van Hemelen
Dave van Moppes

Dave van Moppes

Dave van Moppes is fiscaal advocaat bij Tuerlinckx Tax Lawyers. Hij combineert zijn expertise in de antiwitwaswetgeving, fiscale regularisatie en fiscaliteit bij het begeleiden van cliënten die inkomsten en meerwaarden realiseren uit cryptobeleggingen en die omzetten in fiatgeld.
Meer over Dave van Moppes
Baptistin Alaime

Baptistin Alaime

Baptistin Alaime is fiscaal advocaat bij Tuerlinckx Tax Lawyers. Hij was een early adopter inzake de fiscaliteit rond cryptocurrency’s. Hij geeft al meer dan vijf jaar adviezen over de fiscale gevolgen en consequenties.
Meer over Baptistin Alaime

Blijf op de hoogte