Volg ons op
Over Ertsberg

Nieuwe ideeën en oude gedachten een kans én de nodige ruimte geven om het debat op een volwassen manier te voeren, met open vizier.
Ontdek onze boeken & auteurs.

De Schaduwzijde van Moderne Maaltijden: Een Gesprek met Eva Kestemont

Abonneer op onze podcast

Duik met ons de wereld van ultrabewerkt voedsel in tijdens een intrigerend gesprek met Eva Kestemont, de auteur van “Verbeterd recept“. Samen verkennen we de verborgen gevaren van ultrabewerkte producten, zelfs die welke ogenschijnlijk gezond lijken. Hoe kan het dat deze voedingsmiddelen zijn gelinkt aan een scala van gezondheidsproblemen en toch blijft onze levensverwachting stijgen? Eva deelt haar persoonlijke ervaring na een maand zonder fabrieksvoedsel en biedt ons een blik achter de schermen van de voedingsindustrie. Ze werpt licht op de redenen waarom de industrie voor ultrabewerking kiest en de impact hiervan op onze gezondheid. Deze aflevering is een must voor iedereen die zijn voedselkeuzes in vraag stelt en dieper wil graven naar de waarheid achter wat we eten.