Volg ons op
Over Ertsberg

Nieuwe ideeën en oude gedachten een kans én de nodige ruimte geven om het debat op een volwassen manier te voeren, met open vizier.
Ontdek onze boeken & auteurs.

Voorbij de status quo: Bart Van Craeynest deelt zijn visie in ‘België kan beter’

Abonneer op onze podcast

Vandaag hebben we een bijzonder interessante gast die ons gaat helpen de diepte in te duiken over de toekomst van België. We hebben het genoegen om Bart Van Craeynest, de auteur van het boeiende boek ‘België kan beter‘, te verwelkomen in onze studio. Dit boek, dat recent veel aandacht heeft getrokken, werpt een kritische blik op verschillende sleutelaspecten van de Belgische samenleving en economie en biedt een visionaire kijk op hoe we als land vooruit kunnen gaan.

In deze aflevering gaan we het hebben over de unieke inzichten die Bart Van Craeynest ons biedt in zijn boek. We zullen dieper ingaan op onderwerpen zoals de arbeidsmarkt, digitalisering, onderwijs, duurzaamheid, en nog veel meer. Bart zal zijn gedachten delen over de huidige uitdagingen waar België voor staat en de stappen die we kunnen nemen om deze aan te pakken. Hij zal ook zijn perspectief geven op de praktische uitvoerbaarheid van zijn voorstellen en hoe deze het potentieel hebben om de toekomst van ons land vorm te geven.

Dus, blijf bij ons voor een boeiend gesprek dat niet alleen informatief, maar ook inspirerend zal zijn. Of u nu een betrokken burger, beleidsmaker, academicus of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst van België, deze aflevering is voor u.