• vr 14 okt | 20.00 uur
  • bibliotheek Oosterzele
Reserveer hier jouw plaats Overzicht Agenda

Lezing Rudolf Hecke – PASSIE

In zijn boek ‘Passie, het verschil tussen leven en bestaan’ vertelt Ertsberg-auteur Rudolf Hecke hoe passie geeft en neemt. Passie kan je niet kopen, is niet omkoopbaar maar heeft wel een prijs. Vertrekkend van zijn eigen ervaring bouwt hij op met verklaringen van bekende mensen die hij sprak voor zijn boek. Mensen die op het eerste gezicht weinig op elkaar lijken, maar er is iets dat hen bindt: passie. Sam Dillemans, Bart Van Loo, Louis Tobback, Hilde Van Mieghem, Cathérine De Bolle, Johan Bonny, Fernand Huts, Jef Vermassen, Serine Ayari, Peter Goossens, Paul Michiels, Delfine Persoon, Omar Souidi, de betreurde Dixie Dansercoer … het zijn slechts enkele namen. Passie is immuun voor leeftijd en agenda’s, passie is altijd actualiteit en prioriteit.
Hij besluit met een interactief moment met het publiek. Want passie, daar hebben we allemaal wat over te vertellen, toch? Een lezing zonder schilden, openhartig en eerlijk, herkenbaar, strijdvaardig en ontroerend.

Rudolf Hecke is een begenadigd verteller, sinds 2012 trekt hij Vlaanderen en Nederland rond met lezingen over zijn boeken.


Wanneer? Vrijdag 14 oktober 2022 van 20:00 tot 22:00
bibliotheek@oosterzele.be
09 362 81 17

Overzicht Agenda