Aanbieding!
Rudolf Hecke

Passie

Het verschil tussen leven en bestaan

Oorspronkelijke prijs was: €26,95.Huidige prijs is: €26,95. 17,52

35% korting op dit boek
Ken je iemand die dit boek graag cadeau zou krijgen? Dan kan je meteen een geschenkbon kopen. Geef dit boek cadeau
x

Passie kan je niet kopen, is niet omkoopbaar maar heeft wel een prijs. Dat concludeert Rudolf Hecke na vijf jaar gesprekken met gedreven mensen. Mensen die op het eerste gezicht weinig op elkaar lijken, maar er is iets dat hen bindt: passie. Sam Dillemans, Bart Van Loo, Louis Tobback, Hilde Van Mieghem, Cathérine De Bolle, Johan Bonny, Fernand Huts, Jef Vermassen, Serine Ayari, Peter Goossens, Paul Michiels, Delfine Persoon, Omar Souidi, de betreurde Dixie Dansercoer… het zijn slechts enkele namen.

Hecke confronteert uitspraken met elkaar, gaat op zoek naar gelijkenissen, aanvullingen en tegenspraak. Zo ontketent hij een unieke dialoog die het verschil tussen leven en bestaan belicht. Een dialoog die resulteert in verrassende, controversiële en inspirerende uitspraken. Hecke versnijdt de gesprekken met chirurgische precisie, deelt zijn opmerkingen en conclusies met de lezer en komt zo tot een filering van het fenomeen passie.

Passie is een strijdvaardig boek. Het klimt op de barricaden tegen ledigheid, de fake cultuur van het ‘genieten’, het dragen van oogkleppen. Een boek dat goesting geeft, voor iedereen. Want passie is immuun voor leeftijd en agenda’s, passie is altijd actualiteit en prioriteit.

ISBN: 9789464369236 Categorieën: , Tag: Verschijningsdatum: 7 maart 2022Aantal pagina's: 288p

Rudolf Hecke

Rudolf Hecke (1961) is auteur, songschrijver en performer. Hij schreef een trilogie over Serge Gainsbourg en een boek over de sixties. Hij maakte zijn literair debuut met Wondenland samen met Dirk De Wachter. Hij is een meesterverteller, zijn lezingen worden alom geroemd.
Meer over Rudolf Hecke

Dat mijn passie mensen inspireert is mooi. — Serine Ayari

Passie is de perfecte vervanger van het geloof. — Daan

In de media

Podcast 14/9/22
Knack 14/9/22
Podcast 26/8/22
Trends 12/5/22
Humanistisch Verbond 2/5/22
Knack Focus 30/3/22
Knack Focus 23/3/22