• wo 16 feb | 19u30
  • Fosbury & Sons Groot-Bijgaarden
Reserveer hier jouw plaats Overzicht Agenda

Boekvoorstelling ‘Et alors? Waarom de Fransen zo Frans zijn’

In Et alors? nemen Joost Houtman en Alain Mouton u mee naar de wereld van de Franse grandeur. Dankzij de balans tussen cultuur, geschiedenis en politiek is dit boek een bruisende en originele cocktail om onze Zuiderburen beter te leren kennen. 

Waarom zijn de Fransen wereldkampioen staken? Wat maakt de Italiaanse Carla Bruni en de Belg Johnny Hallyday zo Frans? Wat zijn de echte verhalen achter meesterinbreker Lupin en de graaf van Montecristo? Waarom hebben we politieke termen als links en rechts aan de Fransen te danken?

VTM Nieuws-journaliste en Frankrijkliefhebster Bo Van Spilbeeck gaat in gesprek met de auteurs. Op woensdag 16 februari. Het boek verschijnt op 7 februari, vooruitbestellen kan via deze link.

Bereikbaarheid:

De boekvoorstelling gaat door in Fosbury & Sons Alfons (Alfons Gossetlaan 40, 1702 Groot-Bijgaarden). De locatie bevindt zich op wandelafstand van het station van Groot-Bijgaarden. Wie met de trein komt, kan in Brussel-Noord overstappen.

Praktisch:

Dit evenement is gratis en wordt volledig georganiseerd met respect voor de coronamaatregelen. Een CST-ticket is verplicht. Omwille van het beperkte aantal gasten, is vooraf inschrijven verplicht. Dat kan via deze link.

Overzicht Agenda