• zo 16 okt | 11 uur
  • Provinciehuis van Antwerpen, Kon. Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen
Overzicht Agenda

Bart De Wever in gesprek met Mark Elchardus (Opgelet, nieuwe locatie wegens groot succes)(volzet)

Antwerps burgemeester en N-VA-voorzitter Bart De Wever gaat op 16 oktober in gesprek met hoogleraar sociologie aan de VUB Mark Elchardus. Beiden schreven in de tijdspanne van twee jaar een boek over soortgelijke fundamentele kwesties: De Wever schreef “Over identiteit” in 2019 en Elchardus “Reset. Over identiteit, gemeenschap en democratie”, uitgegeven door Ertsberg onder goedkeurend oog van Karl Drabbe, kwam vorig jaar in de betere boekhandel terecht. We hebben onze voorzitter slechts weinig zo breed weten glimlachen als op De Afspraak Op Vrijdag van 22 april van dit jaar, waar Mark Elchardus ook aanwezig was.

We breien dan ook graag een vervolg aan deze boeiende uitwisseling op zondag 16 oktober om 11 uur ’s ochtends in Provinciehuis van Antwerpen, Kon. Elisabethei 22 (dus niet Zaal Why Waai). Inschrijven is verplicht en kan u kosteloos via het formulier. Het boek “Reset. Over identiteit, gemeenschap en democratie” kan u zich ter plekke aanschaffen en laten signeren.

Op het laatste moment andere plannen? Dat kan gebeuren, maar laat u het ons zeker weten door een mail te sturen naar bart.steyaert@n-va.be

Praktische afspraken:

–       WIJZIGING LOCATIE: het event gaat niet door in zaal Why Waai zoals eerst gemeld, maar in het PROVINCIEHUIS, Elisabethlei 22 te 2018 Antwerpen

–       Tracht zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Het Provinciehuis is zéér bereikbaar via bus, tram en deelsystemen. Voor wie enkel met de auto kan komen, kan parkeren onder het provinciehuis. Opgelet: de capaciteit is beperkt.

–       De deuren gaan open vanaf 10.30 uur.

–       Na het gesprek wordt u nog een hapje en een drankje aangeboden.

–       Het boek “Reset: over identiteit, gemeenschap en democratie” kan ter plekke aangekocht of besteld worden.

Overzicht Agenda