Home » Auteurs » Marleen Beevers

Marleen Beevers

Marleen Beevers (1960) is holistisch stijlexpert, auteur en spreker. Verbinden in schoonheid is de  rode draad in haar leven. Daarmee heeft ze een unieke holistische stijl-aanpak ontwikkeld, die veel verder gaat dan fashion en psychologie. Met haar missie Wearing Wellbeing inspireert en begeleidt ze individuen en bedrijven naar een sterk persoonlijk evenwicht, een inclusieve bedrijfscultuur en een gepersonaliseerde branding.

    Boeken van deze auteur

  • Satisfashion

    34,95

Ontdek in dit boek de bevrijdende kracht van de juiste outfit om niet alleen stralend maar ook energieker en zelfzekerder door je dag te gaan!

Heidi De Pauw, CEO Child Focus over Satisfashion

De verduurzaming van je kleerkast start met een andere relatie met jezelf. Weg van trends je eigen stijl ontwikkelen waardoor jouw zelfliefde groeit, is een essentiële stap om een conscious garderobe uit te bouwen. Net daarom is Satisfashion van Marleen Beevers het boek wat je moet lezen voor een duurzame verbinding met jezelf en je kleding.

Niki de Schryver, mode duurzaamheidsexperte en oprichtster van COSH! conscious shopping made easy over Satisfashion

Niemand heeft zo’n grondige en rijke kennis over hoe stijl, kleur en materie onze essentie kunnen versterken (of verzwakken). Haar holistische aanpak is uniek en vernieuwend. De waarden die zij uitdraagt, namelijk bewust kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit, maken Satisfashion nog waardevoller. Marleen leert ons op een heel heldere wijze hoe we ons dagelijks beter kunnen voelen door de juiste en doordachte keuzes te maken over onze kledij. En daar ben ik haar dankbaar voor.

Barbara Vercruysse, Global Kindness Advocate over Satisfashion

Met Satisfashion schreef Marleen het boek dat de uitersten telkens opnieuw met elkaar verbindt, yin en yang, vrouwelijke en mannelijke energie, het innerlijke en het uiterlijke, maar ook dominantie en overgave. Door Marleen ben ik me bewuster geworden dat kleding en mode veel meer over ons vertelt en op die manier een tijdloos communicatiekanaal is dat persoonlijkheid, energie, liefde en schoonheid naadloos met elkaar verbindt.

Bert Van Thilborgh, Trendsurfer, Futurist, innovatie-motivator en auteur van Trendsurfing: innoveren op golven van verandering