Marleen Beevers

Satisfashion

34,95

(Nog) Niet Beschikbaar. Krijg een email wanneer wel.

Wat doen kleren eigenlijk met je? Welke invloed hebben ze op anderen? Waarom draag je wat je draagt? En waarom koop je steeds nieuwe spullen? Kan je loskomen van modetrends en jezelf duurzaam gelukkig kleden? Hoe pak je dat aan?

Marleen Beevers bekijkt fashion en stijl door een compleet nieuwe lens. Ze zoemt in op de wereld van onbewuste drijfveren achter je kledingstijl. Satisfashion ontmantelt de psychologische effecten van je outfit op je brein, je emoties en je gedrag. Het verbindt westerse wetenschap en oosterse wijsheid in een holistische stijl-aanpak.

Daarmee gaan we dan samen aan de slag: de dynamieken van jouw persoonlijkheidstype worden vertaald naar die van jouw kledingstukken en jouw stijl. Laat oude stijlwetten los en word je bewust van jouw persoonlijke stijlkrachten.
Zet je zintuigen, je brein en je kleerkast in actie. Voel en zie wat er gebeurt: je zelfvertrouwen, je uitstraling en jouw beste zelf in een nieuw licht. Word wat je draagt!

Satisfashion biedt een verfrissende kijk op kleding en stijl en de verrassend positieve impact van wat je draagt op gedragspatronen. Een inspiratiebron voor elke vrouw die haar unieke persoonlijkheid en stijl wil verbinden en haar beste zelf wil bekrachtigen.

ISBN: 9789464750058 Categorie: Tags: , , , , , Verschijningsdatum: september 2023Aantal pagina's: 244p

Marleen Beevers

Marleen Beevers is innovator, levens-expert, vrije geest en passionele ondernemer in haar eigen consultancybedrijf,  The Fashion Psychologist™.Verbinden in schoonheid is de rode draad in haar leven. Daarmee heeft ze een unieke holistische stijl-aanpak ontwikkeld, die verder gaat dan fashion en psychologie.
Meer over Marleen Beevers

De verduurzaming van je kleerkast start met een andere relatie met jezelf. Weg van trends je eigen stijl ontwikkelen waardoor jouw zelfliefde groeit, is een essentiële stap om een conscious garderobe uit te bouwen. Net daarom is Satisfashion van Marleen Bevers het boek wat je moet lezen voor een duurzame verbinding met jezelf en je kleding. — Niki de Schryver, mode duurzaamheidsexperte en oprichtster van COSH! conscious shopping made easy

Met Satisfashion schreef Marleen het boek dat de uitersten telkens opnieuw met elkaar verbindt, yin en yang, vrouwelijke en mannelijke energie, het innerlijke en het uiterlijke, maar ook dominantie en overgave. Door Marleen ben ik me bewuster geworden dat kleding en mode veel meer over ons vertelt en op die manier een tijdloos communicatiekanaal is dat persoonlijkheid, energie, liefde en schoonheid naadloos met elkaar verbindt. — Bert Van Thilborgh, Trendsurfer, Futurist, innovatie-motivator en auteur van Trendsurfing: innoveren op golven van verandering

Ontdek in dit boek de bevrijdende kracht van de juiste outfit om niet alleen stralend maar ook energieker en zelfzekerder door je dag te gaan! — Heidi De Pauw, CEO Child Focus en model voor Satisfashion

Niemand heeft zo’n grondige en rijke kennis over hoe stijl, kleur en materie onze essentie kunnen versterken (of verzwakken). Haar holistische aanpak is uniek en vernieuwend. De waarden die zij uitdraagt, namelijk bewust kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit, maken Satisfashion nog waardevoller. Marleen leert ons op een heel heldere wijze hoe we ons dagelijks beter kunnen voelen door de juiste en doordachte keuzes te maken over onze kledij. En daar ben ik haar dankbaar voor. — Barbara Vercruysse, Global Kindness Advocate

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.