Aanbieding!
Kim Schoukens

Superheld

Puppy met een missie

Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €24,95. 16,22

35% korting op dit boek
Ken je iemand die dit boek graag cadeau zou krijgen? Dan kan je meteen een geschenkbon kopen. Geef dit boek cadeau
x

‘Geeuw! Dat kleine grijze bolletje in die wriemelende hoop puppy’s, dat ben ik, hoi! Ik zie nog niets, maar ik ben druk bezig met ruiken, tasten, proeven.’

Zo begint het leven van Superheld Charlie. Van kleine puppy groeit Charlie op tot een assistentiehond die zijn baasje helpt waar kan, met kleine en praktische dingen. In zijn eerste twee levensjaren leert Charlie trekken, duwen, oprapen en loslaten, blaffen op commando en stil zijn wanneer nodig. Al die tijd brengt hij door bij zijn warme gastgezin waar hij niet alleen meer dan 30 commando’s leert, maar ook ruim de tijd krijgt om als puppy te spelen en de wereld te ontdekken.

Eens superheld, zal Charlie gekoppeld worden aan een persoon met een motorische beperking. De commando’s die hij in zijn opleiding leert zal hij kunnen gebruiken om zijn baasje in het dagelijkse leven bij te staan. Tijdens zijn training wordt het gastgezin bijgestaan door het team van Hachiko vzw, een opleidingscentrum voor assistentiehonden.

ISBN: 9789464750164 Categorieën: , Tags: , , , , Verschijningsdatum: mei 2023Aantal pagina's: 224p
Kim Schoukens portretfoto

Kim Schoukens

Kim Schoukens (1987) studeerde Taal- en Letterkunde aan de VUB en is sinds een tiental jaar actief als gastgezin voor hulphondenorganisatie Hachiko. In die tijdspanne trainde ze Ocho, Urbain en Ygor. E.T. is de nieuwste puppy in huis. Vanuit de ervaring met deze honden schreef ze het verhaal van een Superheld.
Meer over Kim Schoukens

Fijn dat brave honden lieve mensen willen helpen, het moet niet altijd andersom zijn. Dat staat allemaal in het boek. — Urbanus, peter van Urbain

Een ontroerend, echt en veelkleurig relaas van de onvoorwaardelijke liefde tussen hulphond en pleeggezin. Als meter van enkele hulphonden ligt dit boek me nauw aan het hart. — Astrid Stockman, operazangeres en meter van E.T.

Podcast

In de media

Lief Dier 7/12/23
Woef 22/6/23
JoeFM 26/5/23
Nieuwsblad 9/5/23
Radio 2 26/4/23