Isabel De Clercq

Sproet

19,50

(Nog) Niet Beschikbaar. Krijg een email wanneer wel.

Permanent uitverkocht.

De korte verhalen van Isabel De Clercq geven kleur aan de alledaagsheid van het bestaan. Hesp bestellen in de supermarkt, clandestien binnenglippen in een hotel, een charmante ober je man zien verleiden … Isabel tovert ogenschijnlijk banale gebeurtenissen om tot virtuoze pareltjes of hilarische filmscènes.

Maar let op. Net wanneer ze je luidop aan het lachen heeft gekregen, slaat de toon om. Weemoed, angst, verdriet: ook zij moeten bezworen worden.

Lees. Laat je bij je nekvel grijpen. En geniet.

ISBN: 9789464369861 Categorie: Tags: , , , , Verschijningsdatum: 1 december 2022Aantal pagina's: 160p

Isabel De Clercq

Isabel De Clercq (1968) studeerde Romaanse Filologie. Na een carrière aan het Universitair Centrum voor Talenonderwijs van de UGent en bij Wolters Kluwer België, is ze nu keynote speaker en consultant. Ze adviseert bedrijven bij hun zoektocht naar duurzaam werk en verspreidt haar kennis met boeken, blogs en podcasts. 
Meer over Isabel De Clercq

Voor mij, Isabel, sta je naast Van Kooten en Carmiggelt. Maar dan vrouwelijk en met een frankere teut. – Wim Mertens 

Isabel De Clercq schrijft intrigerende verhalen over banale en absoluut niet-banale gebeurtenissen in haar leven. Haar stukjes zijn soms zo verrassend kort dat je dubbel zoveel tijd nodig hebt om ze te laten bezinken. Je herleest ze nog eens en pas na een derde keer begrijp je waarom ze je zo ontroerd hebben. Soms kan je niet anders dan lachen, bij andere krijg je tranen in de ogen. Als je Sproet neerlegt, heb je meteen zin om het opnieuw te lezen. — Luckas Vander Taelen

In de media

In de boekenkast 17/4/23
Graag Gelezen 23/2/23