Aanbieding!
Ann De Craemer

Het ei van Mastroianni

Oorspronkelijke prijs was: €20,00.Huidige prijs is: €20,00. 13,00

Op voorraad

35% korting op dit boek
Ken je iemand die dit boek graag cadeau zou krijgen? Dan kan je meteen een geschenkbon kopen. Geef dit boek cadeau
x

Twee jaar lang en twee keer per week schreef Ann De Craemer een column in De Morgen over ‘de grote en kleine dingen des levens die haar beroeren’. Het waren observaties die de vaak brute journalistieke realiteit van een krant met lichtvoetigheid en mededogen wilden overstemmen – mijmeringen tegen de stroom in. Stuk voor stuk lezen ze als odes aan het alledaagse, als pogingen om het ‘gewone’ in woorden te vatten en op een voetstuk te plaatsen: een boswandeling, een Alpendroom, het wedervaren van ouder wordende ouders, het filmisch bakken van een Italiaans ei. Van 2018 tot 2020 vormden ze de afsluiter op de laatste pagina van De Morgen, nu vormen ze een bundeling van honderd prikkelende gedachten. Wie deze columns leest, kan samen met de auteur wegdromen.

Met een woord vooraf van prof. Rik Van de Walle, rector UGent.

ISBN: 9789464369199 Categorieën: , Tag: Verschijningsdatum: 4 april 2022Aantal pagina's: 176p

Ann De Craemer

Ann De Craemer (1981) is auteur en columniste. Ze schreef vier romans en drie nonfictieboeken. Haar meest recente werk is Hersenorkaan (2021), waarin ze getuigt over haar depressie. Als ze niet schrijft, zit ze graag op haar koersfiets.
Meer over Ann De Craemer

De Craemer zet puntkomma’s van loutere schoonheid in de nieuws- en woordenstromen van alledag. Ze geeft zichzelf bloot op een manier die lezers toelaat zichzelf te leren kennen. — Rik Van de Walle, rector UGent

In de media

Tzum 3/9/22
Cutting Edge 17/5/22
Doorbraak 19/4/22