Stefan Willems

Financiële vrijheid

Hoe te ontsnappen aan de ratrace

24,95

(Nog) Niet Beschikbaar. Krijg een email wanneer wel.

Geld maakt niet gelukkig? Misschien. Maar het zorgt wel voor vrijheid. Stefan Willems vertelt zijn persoonlijke verhaal in dit boek. Hoe hij opgroeide in een middenklassegezin, en langzaam maar doelbewust zijn vermogen opbouwde. Het doel? Financiële vrijheid. En die is voor iederéén weggelegd, ook al heb je niet veel om mee te starten.

Zonder blikken of blozen vertelt Willems over de tegenslagen en de pech onderweg, over de lessen die hij leerde en over zijn successen. Tegen zijn zeventwintigste verjaardag was hij erin geslaagd zijn eerste 100 000 euro bijeen te sparen.

Willems deelt de vele lessen die hij onderweg leerde. Hij geeft tips die iedereen eigenlijk op school had moeten krijgen. Hij legt uit waarom het meest risicovolle dat je kan doen in je leven, het vermijden van risico is. Hij is kritisch voor onze maatschappij, die van iedereen economische lijfeigenen lijkt te maken. Hij illustreert met zijn eigen leven de kracht van extreem sparen en hoe je met die spaarbuffer je financiële onafhankelijkheid kan veroveren. Hij geeft tips over hoe je je geld voor jou kan doen werken. En hij legt uit hoe het ontdekken van een gemeenschap van gelijkgestemden hem hielp op zijn reis naar financiële vrijheid.

ISBN: 9789464750386 Categorie: Tags: , , , , Verschijningsdatum: Januari 2024Aantal pagina's: 240p

Stefan Willems

Stefan Willems (1993) studeerde financiën. Hij begon zijn carrière in de marktenzaal van KBC, waar hij de beurs volgde. Hij werkte als beleggingsadviseur, zelfstandig beursanalist en columnist, onder meer voor spaarvarkens.be. Vandaag focust hij zicht op kennis-verwerving, financiële onafhankelijkheid en geluk in de meest brede zin. Op zijn 27ste verliet hij België voor een jarenlange wereldreis.
Meer over Stefan Willems