Eva Kestemont portretfoto
Home » Auteurs » Eva Kestemont

Eva Kestemont

Eva Kestemont (1990) schrijft over eten. Dat is helaas niet altijd even smakelijk, want op het lange traject van veld tot bord duiken heel wat obstakels op. Ze leerde de knepen van het vak bij Knack Weekend en ziet in bijna elk nieuwsitem een goed voedselverhaal.

    Boeken van deze auteur

  • Verbeterd recept

    27,50

De groep mensen die gezonder wil eten wordt steeds groter. Maar hoe zeker zijn we dat onze voeding natuurlijk, gezond en onbewerkt is? Eva deed het werk voor ons en dook als een volwaardige speurder in de wereld van de voedselbewerkingen en industrie-processen. Ze stelde de juiste vragen, zocht en kreeg de juiste antwoorden. Dit boek maakt ons allen wijzer!

Dr. Servaas Bingé, arts en auteur, over Verbeterd recept

In de media

Onze Streek 4/3/24
Libelle 17/2/24
Trouw 5/1/24
Knack 17/12/23
Knack 19/11/23
Le Vif 7/10/23
I love eco 5/10/23
Knack 30/9/23
June 28/9/23
Tros 18/9/23
De Morgen 14/9/23
HLN 14/9/23
Knack 13/9/23

Auteurslezingen

U kan Eva Kestemont boeken als spreker op uw evenement. Wil u graag meer weten, vul dan dit formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.