Bruno Vanspauwen
Bruno Vanspauwen (1959) is sinds 2002 culinair recensent en wijnschrijver voor De Standaard. Hij publiceert ook over wijn en voeding in Knack Weekend en runt wijnkanaal.be.
Bruno is een vat vol kennis en ervaring. Dat, in combinatie met zijn kritische pen, zorgt voor een klare kijk op alles wat u als beginnend wijnfanaat wil weten.
Tom Ieven, sommelier van Hof van Cleve en voormalig Beste Sommelier van België, over Help, ik ken niets van wijn!
Bruno weet ieders wijnhorizon altijd te verruimen met pittige en niet voor de hand liggende invalshoeken.
William Wouters, voormalig Beste Sommelier van België en voorzitter van de Internationale Sommeliersvereniging ASI, over Help, ik ken niets van wijn!
Bruno combineert een decennialange ervaring en brede kennis met een scherpe maar toch objectieve pen. Dit boek is een must read voor wijnamateurs en -liefhebbers.
Gianluca di Taranto, voormalig Beste Sommelier van België, wine director van de horecagroep van Marc Coucke en aankoopadviseur van invoerder Crombé Wines, over Help, ik ken niets van wijn!
Bruno Vanspauwen heeft de gave om cassant te zijn en tegelijk beleefd te blijven. Maar als het goed is, zegt hij het ook.
Justin Onclin, voorzitter Gault&Millau Benelux, over Lekker
Waar Bruno verschijnt, worden messen geslepen en bloemen gegooid. Af en toe komt ook de bloempot mee.
Gert De Mangeleer & Joachim Boudens, Hertog Jan Restaurant Groep, over Lekker